Om os 2017-01-30T23:04:11+01:00

Om os

medPORT er udviklet og ejes 100% af firmaet ParsePort ApS, der har arbejdet med datakommunikation og softwareudvikling siden 2009. Formålet med medPORT er at optimere lægeklinikkernes databehandling og samtidigt gøre klinikkernes arbejdsgange hurtigere og lettere.

Hos ParsePort ApS er vi specialister i databehandling og vi har i samarbejde med lægeklinikker og det danske sundhedsdatanet (Medcom) udviklet et system, som gør det hurtigere, mere sikkert samt effektivt at håndtere testresultaterne på patienterne i klinikkerne.

Resultatet blev medPORT, som udover at gøre livet nemmere ude i klinikkerne, samtidig øger patient –og datasikkerheden, da analysesvarene bliver overført direkte til laboratoriekortet hos den rette patients journal, i de rette analysefelter, med de eksakte resultater.

Ønsker du at se en demonstration af medPORT kommer en af vores konsulenter altid gerne ud hos jer i klinikken og viser det. Kontakt os på telefon 53 69 24 25 eller udfyld vores kontaktformular og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.